شیشه فرم لس
فریم لس چیست ؟ سوالی که شاید برای خیلی از کسانی که قصد ساخت یک بنا، ساختمان اداری یا غیر اداری را دارند پیش بیاید. شاید در ظاهر نمای فریم لس نمایی بدون هیچ گونه فریم نگهدارنده را در ذهن تداعی کند اما این گونه نیست. چراکه نمای فرملس شیشه ای شامل یک نمایی است که بخش اعظم آن را شیشه تشکیل داده که بر روی قالب های آلومینیومی فیکس میشوند.
استفاده از شیشه بعنوان یک متریال نما جزء لاینفک هر ساختمان محسوب می شود.
با ورود شیشه های رفلکس استفاده از این نوع شیشه ها در نمای ساختمان های مرتفع علی الخصوص برجها بسیار متداول شد.
مزیت مهم نمای شیشه ای علاوه بر زیبائی امکان استفاده از حداکثر روشنایی روز و نور می باشد.
شایان ذکر است، استفاده از شیشه های 2 یا 3 جداره یک لایه عایق صوتی و حرارتی بسیار مناسب را ایجاد می نماید.
استفاده از این نماهای مدرن سبب گردیده که دتایل های نصب متفاوت نیز طراحی گردد.
از جمله دیتیل های نصب شيشه های فريم لس و نماهای لامل ( Face Cap) می باشد.
در نماهای فریم لس شیشه ای، قابهای آلومینیومی نگهدارنده شیشه بر روی یک فریم فولادی که از پروفیل هایی با سایزهای متفاوت ساخته شده نصب و فیکس می گردند.
فواصل شیشه ها به گونه ایست که فریم فولادی حائل قابهای آلومینیومی از نمای روبرو دیده نمی شود.
شاید پس از رسیدن به پاسخ سوال ( فریم لس چیست ؟ ) با خود بیاندیشید نمای فرملیس چگونه تولید و ساخته می شود. در ادامه به بیان مراحل ساخت و تولید پروفیل نمای فرم لس میپردازیم.
ابتدا پروفیل های نمای فریم لس و قطعات در بسته های خاص قرار داده می شوند.
سپس این بسته ها بوسیله جرثقیل وارد وان های مختلف می شوند.
در نهایت پروفیل ها پس از خشک شدن آماده رنگ پذیری میباشند.
نمای فریم لس در واقع یک نوع کادر است که دورتادور آن را شیشه پوشانده و در بین لقمههای آلومینیومی نگهداشته میشود و در کنار یکدیگر قرار میگیرد، این لقمهها بهصورت متحرک تولید شده و قابلیت جابجایی دارد، در واقع لقمهها بین شیشهای مخفیشده و دیده نمیشوند و تنها چیزی که از بیرون از ساختمان دیده میشود ژوین هایی است که بین هر دو فریم استفاده شده است که مانند یک خط باریکبین دو تکه از نمای فریم لس است.
این درزها حدوداً بین یک تا دو سانتیمتر عرض دارند و زیاد به چشم نخواهد آمد، امروز یکی از پرکاربردترین نوع نماها با توجه به استحکام، زیبایی و ظرافت در عین سادگی است که تمامی ویژگیهای مورد نیاز یک پیمانکار را بهراحتی تأمین خواهد کرد، به سادگی قابل نصب بوده در عین سادگی محکم و زیباست!
در پیادهسازی ابتدا لقمههای آلومینیومی به صورت شبکههایی تدارک دیدهشده و زیرسازی بهصورت کامل انجام میشود و سپس شیشه فریم لس در میان این لقمهها قرار خواهد گرفت و لاستیکهایی که بین هر فریم وجود دارد باعث میشود که محیط بین داخل نمای فریم لس و بیرون کاملاً ایزوله باشد.
با توجه به ظرافت این نما هیچگونه دیدی از بیرون نما امکانپذیر نیست و حتی پنجرهها و فریمهایی که باز خواهند شد نیز از بیرون قابلتشخیص نخواهند بود و همین ویژگیها باعث توجه طراحان به نمای فریم لس شده است.
شیشه فریم لس در واقع یک نوع شیشه دوجداره است که یکی از لایههای آن شیشه بزرگتر بوده تا قسمتهای لقمه آلومینیومی را بپوشاند و لایه دیگر کمی کوچکتر است که در پشت قرار میگیرد، یکپارچه بودن این نوع نما و شیشه فریم لس باعث شده تا در ساختمانهایی که از طرحهای مدرن استفاده میکنند این نوع نما بسیار استفاده شود.
معمولاً این نوع نما در مکانهای تجاری بیشتر استفاده میشود زیرا مشتریان این نوع نما اغلب تمایل دارند تا یک دید کلی نسبت به مناظر بیرون داشته باشند درنتیجه شیشه فریم لس بهترین گزینه برای این دسته از افراد است.
مزایای و ویژگی نمای فریم لس
علاوه بر تمامی مواردی که گفته شد شیشه فریم لس و این نوع نما دارای ویژگیها و مزایای خاصی نیز است که موجب شده مشتریان توجه بیشتری نسبت به آن داشته باشند که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد، اگر شما نیز جز آن دسته از افرادی هستید که به این نوع نما علاقه دارید پس از مطالعه این مطلب با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در این زمینه شما را بیشتر راهنمایی کنند تا از پیشنهادها و قیمتهای استثنایی شرکت آراد بهرهمند شوید.
- ایجاد سطح بیرونی یکنواخت در نما
- عدم محدودیت رنگبندی
- ایزوله بودن محیط
- سبکی و استحکام در عین ظرافت
- قابلیت تعویض آسان شیشه
- مقرونبهصرفه با توجه به ظرافت و زیبایی
- امکان نصب آسان از داخل ساختمان
- عدم انتقال فشارها به شیشه و غیره